Blinderingsfolie voorkomt dat men ongewenst bij uw bedrijfseigendommen naar binnen kan kijken, denk aan uw bedrijfsauto’s of -pand.

Het blinderen van de achterruiten bij een bestelbus heeft een grote preventieve werking. Onverlaten kunnen onmogelijk zijn wat u vervoert. Daarnaast zorgt het blinderen van de achterruiten van een personenauto er voor dat de passagiers bij warme dagen toch behaaglijk kunnen reizen. Denk ook eens aan blinderingsfolie op de ramen van uw kantoor.

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, maken en aanbrengen van blinderingsfolie. Het is ook mogelijk om uw logo of bedrijfsnaam op de blinderingsfolie te tonen.

terug naar product overzicht

Inspiratiebrochure

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat u inspireren en vraag onze gratis brochure aan. U kunt de brochure downloaden of gratis thuisgestuurd krijgen.

Download de brochure

Of krijg de brochure thuisgestuurd.

Prijs informatie?

Elke opdracht specifiek en de prijs hangt af van uw wensen. Daarom kunnen wij u pas een gedetailleerde prijsopgave doen als wij weten wat uw wensen zijn. In een kort gesprek vertelt u wat u wilt en wij kunnen u vertellen wat het gaat kosten. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Bel 0299-667700 of laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Uw telefoonnummer: