Directe doosletters

[two_thirds]
Doosletters zijn driedimensionale letters die de gevelreclame meer diepte geven. De letter worden vervaardigd uit aluminium of RVS en tot de mogelijkheden behoren letters, maar bijvoorbeeld ook logo’s en contouren. Ook is er de mogelijkheid om de doosletter te verlichten, hier zijn twee mogelijkheden voor: directe en indirecte belichting.

Bij directe belichting zijn de letters aan de voorzijde afgesloten met plexiglas (verkrijgbaar in diverse kleuren) en lichten ze aan de voorzijde uit. De verlichting bestaat uit LED’s. Diverse kleuren en lettertype behoren tot de vele mogelijkheden van doosletters.
[doptg id=”9″]

terug naar product overzicht

[/two_thirds]

Inspiratiebrochure

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat u inspireren en vraag onze gratis brochure aan. U kunt de brochure downloaden of gratis thuisgestuurd krijgen.

Download de brochure

Of krijg de brochure thuisgestuurd.

Prijs informatie?

Elke opdracht specifiek en de prijs hangt af van uw wensen. Daarom kunnen wij u pas een gedetailleerde prijsopgave doen als wij weten wat uw wensen zijn. In een kort gesprek vertelt u wat u wilt en wij kunnen u vertellen wat het gaat kosten. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Bel 0299-667700 of laat uw nummer achter en wij bellen u terug.[contact-form-7 id=”6817″ title=”bel mij terug”]