Freesletters

[two_thirds]
Freesletters zijn er in vele soorten en maten en geven een professionele uitstraling aan uw locatie. De letters worden op afstandhouders op de wand gemonteerd. Een voordeel hiervan is dat de freesletters op op alle soorten wanden en ondergronden gemonteerd kunnen worden. Met name bij wanden met reliëf, bijvoorbeeld baksteen, is het goed mogelijk om een strak beeld te creëren. De freesletters worden vervaardigd uit kunststof,hout of RVS. Ook verlichting van de letters behoort tot de mogelijkheden.

Naast freesletters voor buiten, zoals op de gevel, is het ook mogelijk om binnen te werken met freesletters. Denk hierbij aan freesletter met uw logo of bedrijfsnaam boven de receptie of in de ontvangsthal van uw bedrijf.
[doptg id=”8″]

terug naar product overzicht

[/two_thirds]

Inspiratiebrochure

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat u inspireren en vraag onze gratis brochure aan. U kunt de brochure downloaden of gratis thuisgestuurd krijgen.

Download de brochure

Of krijg de brochure thuisgestuurd.

Prijs informatie?

Elke opdracht specifiek en de prijs hangt af van uw wensen. Daarom kunnen wij u pas een gedetailleerde prijsopgave doen als wij weten wat uw wensen zijn. In een kort gesprek vertelt u wat u wilt en wij kunnen u vertellen wat het gaat kosten. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Bel 0299-667700 of laat uw nummer achter en wij bellen u terug.[contact-form-7 id=”6817″ title=”bel mij terug”]