Een verlichte of onverlichte reclamezuil is een baken van herkenning. Elegant uitgevoerd in een solide kwaliteit en afwerking van aluminium of staal. Zowel overdag als ‘s avonds is een reclamezuil het visitekaartje van uw bedrijf. Door een jarenlange duurzaamheid is uw bedrijfspand perfect herkenbaar voor bezoekers.

Onze reclamezuilen zijn in vele verschillende afmetingen leverbaar, perfect afgestemd op uw pand en kunnen ook binnen geplaatst worden. Er zijn vele verschillende voetplaten en accessoires leverbaar.

De reclamezuil wordt door ons eigen installatieteam snel en stevig op de afgesproken locatie geplaatst.

terug naar product overzicht

Inspiratiebrochure

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat u inspireren en vraag onze gratis brochure aan. U kunt de brochure downloaden of gratis thuisgestuurd krijgen.

styleplus-eipi-voorkant

Download de brochure

Of krijg de brochure thuisgestuurd.

Prijs informatie?

Elke opdracht specifiek en de prijs hangt af van uw wensen. Daarom kunnen wij u pas een gedetailleerde prijsopgave doen als wij weten wat uw wensen zijn. In een kort gesprek vertelt u wat u wilt en wij kunnen u vertellen wat het gaat kosten. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Bel 0299-667700 of laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Uw telefoonnummer: