VISUALS

kantoor, salon, praktijk, winkel, cafe of een andere plek waar je klanten op gasten zijn. De juiste uitstraling is zeer belangrijk. Een onuitwisbare eerste indruk maak je tenslotte maar één keer! Met onze verschillende visuals geef je de ruimte een eigen gezicht.

Scroll naar beneden voor de verschillende uitvoeringen

ARTWALLS

Optie 1. Bij een artwall gebruiken wij een full color geprint doek welk door middel van een pees gespannen wordt in een bijna onzichtbaar aluminium frame. Voor muur montage bestaat er ook de mogelijkheid deze artwall geheel vrijstaand te maken door aan beide zijde van het frame een doek te monteren. Bekijk hiernaast onze projecten met artwalls.

Optie 2. De visual wordt direct tegen de muur aangebracht met een speciale muurfolie en is gelamineerd. Door het laminaat is de visual beschermd tegen diverse invloeden en zeer eenvoudig te reinigen.

 

VERMINDEREN OMGEVINGSGELUID EN GALM

Voor optie 1 is er de mogelijkheid dat Eipi de oplossing levert en monteert voor het verbeteren van akoestiek en het verminderen van galm. Wij plaatsen het akoestische materiaal achter het doek hiermee verbetert de akoestiek in elke ruimte. Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken zodat wij een gedegen advies kunnen geven.

VISUAL OP ACRYLAAT

Glashelder acrylaat, rondom gepolijst en voorzien van boorgaten. Het geheel wordt gemonteerd d.m.v. RVS afstandhouders, hierdoor ontstaat er een strak en chique geheel.

Laten we beginnen!
Wij nemen contact
met je op!

Wanneer u onderstaand veld invult krijgen wij een mailtje binnen waarna de juiste persoon binnen Eipi contact met u opneemt!

NEEM JE LIEVER ZELF CONTACT OP?
WE ZIJN TE BEREIKEN OP 0299 – 66 77 00
OF MAIL VIA INFO@EIPI.NL