RAAMFOLIES

Personenwagens worden steeds vaker ingezet als reclamemiddel voor de bedrijven. Autobelettering mag daarop niet ontbreken.
Met uw logo in de bedrijfshuisstijl op de bedrijfswagens wordt uw bedrijf of product dagelijks gezien door een groot publiek.
Gezien worden, dat werkt!

ZONWERENDE FOLIE

Zonwerende folie vormt een toevoeging op uw beglazing. Deze zonwerende films worden toegepast op al die plaatsen waar hinderlijke invloeden van de zon zoals schittering, zonnewarmte en UV-straling worden ervaren. De meest voorkomende folie in deze reeks is Silver 80. Deze zonwerende folie is vooral bekend om zijn warmtewerende kwaliteiten.

RAAMBELETTERING

Etalages of de ramen van een kantoor zijn vaak een uitstekend middel om te gebruiken voor reclame uitingen en tijdelijke acties.
Bekijk hieronder voorbeelden van onze projecten met raambelettering.

ZANDSTRAALFOLIE

Zandstraalfolie is een matte, grijze raamfolie en wordt toegepast bij bedrijfsruimtes waar de lichtinval optimaal moet blijven. De zogenaamde zandstraalfolie wordt binnen bedrijven veelal toegepast in geplotte vorm. Tevens is het mogelijk om zandstraalfolie door middel van onze printers te voorzien van full color opdruk.

BLINDERINGSFOLIE

Blinderingsfolie voorkomt dat men ongewenst bij uw bedrijfseigendommen naar binnen kan kijken, denk aan uw bedrijfsauto’s of -pand.

Het blinderen van de achterruiten bij een bestelbus heeft een grote preventieve werking. Onverlaten kunnen onmogelijk zijn wat u vervoert. Daarnaast zorgt het blinderen van de achterruiten van een personenauto er voor dat de passagiers bij warme dagen toch behaaglijk kunnen reizen. Denk ook eens aan blinderingsfolie op de ramen van uw kantoor.

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, maken en aanbrengen van blinderingsfolie. Het is ook mogelijk om uw logo of bedrijfsnaam op de blinderingsfolie te tonen.

FREE VISION FOLIE

Freevision folie is een folie die voor 40% uit gaatjes bestaat waardoor zicht van binnen naar buiten mogelijk blijft. Deze folie wordt aan de buitenzijde van de raampartij aangebracht. Zicht van buiten naar binnen is niet meer mogelijk. Door middel van onze full-colorprinters kan elke gewenste afbeelding of tekst op freevision folie worden geprint.

Laten we beginnen!
Wij nemen contact
met je op!

Wanneer u onderstaand veld invult krijgen wij een mailtje binnen waarna de juiste persoon binnen Eipi contact met u opneemt!

NEEM JE LIEVER ZELF CONTACT OP?
WE ZIJN TE BEREIKEN OP 0299 – 66 77 00
OF MAIL VIA INFO@EIPI.NL