BOUWBORDEN EN SPANDOEKEN

Personenwagens worden steeds vaker ingezet als reclamemiddel voor de bedrijven. Autobelettering mag daarop niet ontbreken.
Met uw logo in de bedrijfshuisstijl op de bedrijfswagens wordt uw bedrijf of product dagelijks gezien door een groot publiek.
Gezien worden, dat werkt!

BOUWBORDEN

Als aannemer, architect of opdrachtgever wilt u natuurlijk altijd uw visitekaartje afgeven, ook als er nog geen schep in de grond gezet is. Daarom laat u een bouwbord bedrukken door Eipi. Bouwborden zijn een goede manier om reclame te maken voor uw project en bedrijf.

Buiten de layout-technische opzet hebben wij de mogelijkheid in huis om het complete beeld ook in full color voor u te ontwerpen. Het bord wordt altijd op een stormvaste constructie geplaatst.

SPANDOEKEN

Het toepassen van een spandoek in frame wordt steeds populairder. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden om uw project(en) te promoten. Wij bieden doeken in verschillende materialen en afwerkingen.

Laten we beginnen!
Wij nemen contact
met je op!

Wanneer u onderstaand veld invult krijgen wij een mailtje binnen waarna de juiste persoon binnen Eipi contact met u opneemt!

NEEM JE LIEVER ZELF CONTACT OP?
WE ZIJN TE BEREIKEN OP 0299 – 66 77 00
OF MAIL VIA INFO@EIPI.NL