VOERTUIG BELETTERING

Personenwagens worden steeds vaker ingezet als reclamemiddel voor de bedrijven. Autobelettering mag daarop niet ontbreken.
Met uw logo in de bedrijfshuisstijl op de bedrijfswagens wordt uw bedrijf of product dagelijks gezien door een groot publiek.
Gezien worden, dat werkt!

SPARE RIB EXPRESS

Voor Spare Rib Express maakt Eipi alle sign uitingen, ook de auto’s. Sinds kort een geheel rijden de franchise ondernemingen met een geheel nieuw ontwerp.

REMAX - NETHERLANDS

Alle auto’s van RE/MAX Nederland voorzien wij van autobelettering. Zo maken de makelaars van RE/MAX tijdens het werk reclame!

TOPBLOEMEN

Met een uitgebreide belettering val je meer op! 
Topbloemen valt meer dan genoeg op met deze nette zakelijke maar uitgebreide belettering. Heb je de Topbloemen auto’s al zien rijden?

MENTINK BOUW EN AANNEMINGSBEDRIJF

BERGHROOS BLOEMBINDERIJ

Met de vernieuwde belettering van Bloembinderij Berghroos uit Purmerend rijden zij er opvallend bij! Wil jij ook zo opvallen, of toch iets subtieler?

GOMES MERCEDES-BENZ DEALER

Met maar liefst 12 autodealers in Noord-Holland zijn er genoeg auto’s te beletteren en te blinderen. Gomes levert en onderhoud ook de bedrijfsauto’s op Schiphol voor KLM. Zo komt er nog wel is een aparte klus voorbij.

RAMEN BLINDEREN

Een stijlvol en veilig aanzicht voor uw auto in 4 verschillende, tinten biedt meer privacy, en minder last van ongewenste inkijk. Geeft tot 90% weerkaatsing van infraroodlicht en 99% bescherming tegen UV-straling bij al onze lichtdoorlatende folies. Een ander voordeel ,de folie beschermt tegen glassplinters bij een ongeval en geeft een extra bescherming tegen inbraak  de folie biedt namelijk meer weerstand tegen inbraak als een raam verbrijzeld wordt.

Denk ook eens aan blinderingsfolie op de ramen van uw kantoor.

CARWRAP

Benieuwd naar carwraps? 

Laten we beginnen!
Wij nemen contact
met je op!

Wanneer u onderstaand veld invult krijgen wij een mailtje binnen waarna de juiste persoon binnen Eipi contact met u opneemt!

NEEM JE LIEVER ZELF CONTACT OP?
WE ZIJN TE BEREIKEN OP 0299 – 66 77 00
OF MAIL VIA INFO@EIPI.NL