Gevelreclame

Gevelreclame is het gezicht van uw bedrijfspand dus zorg voor een niet te missen eerste indruk.
Gezien worden, dat werkt!

Gevelreclame geeft uw bedrijfspand de herkenbare uitstraling die u wilt.
Voor het verzorgen van uw gevelreclame kunt u kiezen uit verschillende opties:

Freesletters      Doosletters      Frame en doek

GEVELBORDEN

Gevelreclame door middel van een reclamebord is een uitstekende manier om uw naam te presenteren.
Een groot voordeel van deze gevelborden is dat ze vrijwel onderhoudsvrij zijn. Ook zijn ze in elke  maat en vorm te frezen. Voor de meeste gevelborden wordt er een keuze gemaakt uit dibond of trespa De borden printen wij  full color en lamineren deze  extra af tegen UV verkleuring.

LICHTBAKKEN

Lichtbakken zijn een vaste waarde in ons productenaanbod. Door de veelzijdigheid en grote oppervlakte ontstaan unieke presentaties van producten en bedrijven. Een lichtbak is door middel van Full Color Printing of met uw specifieke huiskleuren te voorzien van een prachtig beeld. Onze lichtbakken zijn in vele verschillende afmetingen leverbaar, perfect afgestemd op uw pand en uw wensen.

FREESLETTERS

Freesletters zijn er in vele soorten en maten en geven een professionele uitstraling aan uw locatie. De letters worden op afstandhouders op de wand gemonteerd. Een voordeel hiervan is dat de freesletters op op alle soorten wanden en ondergronden gemonteerd kunnen worden, dus indoor- en outdoor! Met name bij wanden met reliëf, bijvoorbeeld baksteen, is het goed mogelijk om een strak beeld te creëren. De freesletters worden vervaardigd uit kunststof,hout of RVS. Ook verlichting van de letters behoort tot de mogelijkheden.

DOOSLETTERS

Doosletters zijn driedimensionale letters die de gevelreclame meer diepte geven. De letters worden vervaardigd uit aluminium of RVS en tot de mogelijkheden behoren letters, maar bijvoorbeeld ook logo’s en contouren. Ook is er de mogelijkheid om de doosletter te verlichten, hier zijn twee mogelijkheden voor: directe en indirecte belichting. Klik op direct of indirect verlichte voorbeelden te zien!

FRAME EN DOEK

Een geveldoek is een bedrukt zeildoek dat in veelal elke kleur en met elk design bedrukt kan worden. Geveldoeken worden veelal in een solide buizenframe geplaatst. Dit frame met een buisdikte 42/48 mm wordt met speciale afstandhouders op de ondergrond geplaatst. Door stevige elastieken wordt het doek superstrak in het frame geplaatst. Een werk wat onze monteurs tot in de puntjes beheersen.

LED-Tube

Dankzij deze op maat gemaakte LED-Tube krijg je een mooi “strijklicht” langs de gevelreclame. In dit geval een spandoek in frame maar dit kan natuurlijk ook bij andere uitingen zoals bijvoorbeeld freesletters. De tube kan ingesteld worden in een hoek waarbij het licht over de gehele tekst valt. Ook monteren wij hier een aan/uit schakelaar bij of een schemerschakelaar!

 

Laten we beginnen!
Wij nemen contact
met je op!

Wanneer u onderstaand veld invult krijgen wij een mailtje binnen waarna de juiste persoon binnen Eipi contact met u opneemt!

NEEM JE LIEVER ZELF CONTACT OP?
WE ZIJN TE BEREIKEN OP 0299 – 66 77 00
OF MAIL VIA INFO@EIPI.NL