WERKWIJZE

Eipi belettering is een full service beletteringsbedrijf dat zich bezighoudt met het leveren en installeren van diverse soorten belettering. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u altijd van een passend advies te voorzien. Bij ons krijgt u vooraf een duidelijk ontwerp en vrijblijvende prijsopgaaf. Of het nu gaat om een bouwbord, gevelreclame of een autobelettering, wij zullen altijd met u meedenken om tot het beste resultaat te komen.

HOE WERK ZOIETS?

  • U komt bij ons of wij komen bij u langs om uw ideeën samen door te nemen.
  • Vervolgens maken wij geheel vrijblijvend een ontwerp, zodat u weet hoe uw product eruit komt te zien.
  • Uiteraard maken we ook een offerte voor u, zodat u exact weet wat de kosten zullen zijn.
  • We bespreken het ontwerp en maken eventuele aanpassingen tot u tevreden bent met het eindresultaat.
  • Hierna gaan we aan de slag en realiseren uw eindproduct in gezamenlijk overleg.

EIGEN BESTANDEN?

Wij gebruiken voor belettering bij voorkeur een contourenbestand. Dit is bijvoorbeeld een EPS of een AI-bestand (Adobe Illustrator). Een pdf volstaat in de meeste gevallen ook.

Er kan, afhankelijk van de opmaak, aangeleverd worden in/als: Adobe Illustrator, PDF, EPS, BMP, JPG, of PSD. Let erop dat het aangeleverde bestand voor grootformaat prints zwaar genoeg en niet te klein is. Is het kleiner dan de uiteindelijke grootte, houdt u dan minimaal 300 dpi aan. Op ware grootte volstaat 72 dpi.

Laten we beginnen!
Wij nemen contact
met je op!

Wanneer u onderstaand veld invult krijgen wij een mailtje binnen waarna de juiste persoon binnen Eipi contact met u opneemt!

NEEM JE LIEVER ZELF CONTACT OP?
WE ZIJN TE BEREIKEN OP 0299 – 66 77 00
OF MAIL VIA INFO@EIPI.NL